Karel's intieme mijmeringen
Door: secretsofivonne
Blijf op de hoogte en volg ivonne
26 Januari 2012 | Thailand, Chiang Rai
Joepie, wat ben ik ' trots' op ons! Ongetraind dik 60 km per dag en er waren steile heuvels bij hoor.
Heb geen centje pijn gehad alleen wat stijfjes in de benen, na 4 dagen.
Het verbaasd me dat ik het woord 'trots' gebruik, dat kwam tot voor kort niet spontaan in mijn vocabulaire voor.
Allereerst de overtuiging, van huis uit meegekregen: doe maar gewoon dan doe je gek genoeg! Anders ga je nog naast je schoenen lopen ( en dan hoor je er niet meer bij).
En dan, in dit verband, 'trots op mijn lichaam' was helemaal een taboe.
Eind oktober 2011, speelde ik een 'levenswijsheidspel' the All Game. Een soort ganzenbord spel. En ik trok daar een kaart waarop stond dat ik hardop, in de aanwezige groep, moest benoemen waarmee ik 'trots was op mijn lichaam'.
M'n ogen rolden uit hun kassen, zoiets stoms van een opdracht had ik nog niet eerder meegemaakt. Werd opstandig dat ik er niets mee kon en zelfs niets kon verzinnen waarbij ik 'trots op mijn lichaam' kon zijn.
Ik geloof dat ik de mensen uit de groep toen flink heb gechoqueerd, zo'n heftige reactie was het.
Nu 3 maanden later is dit 'opgelost' en schijf ik dit stukje dat ik trots ben.
Prachtig toch, niets is onmogelijk!
26 Januari 2012 - 12:09
Ingrid:
Hallo globetrotters,
Onwijs leuk al die verslagen en wat leuk dat je iedere keer weer nieuwe dingen bij jezelf ontdekt. Iets om TROTS op te zijn. Ga lekker uitrusten na die fietsdagen! Groetjes, Ingrid -
26 Januari 2012 - 15:48
Karin:
Wat ben ik TROTS op je en dank je wel voor het delen van je prachtige persoonlijke verhaal. liefs en mega mega knuffels, Karin -
26 Januari 2012 - 16:02
Suuz:
en ik zit hier met spierpijn van een iets te fanatieke wedstrijd van 36 uur geleden ......
Overigens wederom gewonnen, dus ook trots!
Lieverds, ik vind het mega chapeau!
Geniet en vooral van dit gevoel!
x -
26 Januari 2012 - 23:25
Miranda:
Karel je mag zeker trots zijn!!!
Super prestatie van jullie.
Knuffel uit Belgie
X Ed Miran Tara en Kyra -
27 Januari 2012 - 06:53
Faatje:
TROTS op jou pappa!
Volgens mij komen die stijve benen nog niet eens van dat fietsen maar van dat harde bankje waar je op ligt :D hihi
Luv u xxx -
28 Januari 2012 - 06:15